Diensten

Diensten voor professionals


VDNK helpt professionals binnen de industriële, biomedische of energiesector op verschillende manieren verder. In alle gevallen profiteer je van onze uitgebreide ervaring en kennis en kunde van de markt. Bovenal ben je bij ons geen nummertje: we zijn echt geïnteresseerd in wie je als professional bent en wat we voor je kunnen doen. Laat je verrassen door onze heldere aanpak en out-of-the-box oplossingen.

Werving & Selectie
We hebben een continu aanbod van vacatures bij allerlei interessante opdrachtgevers. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan brengen we jullie na een kennismaking graag met elkaar in contact. Daarbij kijken we altijd goed naar de potentiële match, waardoor je verrast kunt worden door de vacatures die we voorstellen!

Inschrijven


Detachering
Je kunt na het inschrijven ook bij ons in dienst komen en via detachering aan de slag gaan voor opdrachtgevers. Eventueel treed je na een vooraf besproken periode in dienst.

Inschrijven


ZZP en interim
Voor het invullen van veelal tijdelijke opdrachten werken we ook graag samen met zzp’ers en interim-zelfstandigen. 

Inschrijven


Talent Development
Met de DISCOVER-tool geven we je advies en begeleiding als je verder wilt groeien en jezelf als professional wilt stretchen. Als gecertificeerde DISCOVER-adviseurs krijgen we inzicht in je gedrag, drijfveren en talenten. Op basis daarvan adviseren we je over de beste vervolgstappen in je carrière.

Meer over Talent Development

Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

n7PbWrHvfAVzvbioVz3cXnYhvGlEUUs6hyD6BirF5qcDSVz2e7W_Va982QrGMMbBOLEPq-_BvQMrtq683ABDfA