Over ons

Over ons


Met VDNK willen we de verbinding leggen tussen technisch personeel en werkgevers in de industriële, biomedische en energiesector in het noorden en midden van het land. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze nauwkeurige focus in staat zijn om beide partijen te helpen bij het zetten van waardevolle stappen in hun groei.

We geloven dat we goed zijn in wat we doen, omdat we uitgebreid investeren in het opdoen van kennis en het uitbreiden en onderhouden van ons netwerk. Recruitment is vaak een kwestie van het leggen van de juiste verbinding, en dat kan alleen als je precies weet wat er moet gebeuren. In de praktijk betekent het dat je bij ons aan een half woord genoeg hebt: we spreken de taal van jouw vakgebied en kennen de branches, bedrijven, opleidingen, functies en ontwikkelingen van binnen en buiten.
Dit maakt VDNK bijzonder
We zijn niet het enige recruitmentbureau, maar doen ons werk wel anders dan anders:
  • Persoonlijk: iedereen krijgt bij ons oprechte aandacht, omdat het resultaat daar altijd beter van wordt
  • Vol passie: jouw uitdaging is de onze, dus gaan we altijd vol passie, focus en betrokkenheid aan de slag
  • Een groot en waardevol netwerk: dankzij onze focus hoeven we nooit met hagel te schieten, we weten altijd snel de juiste verbindingen te leggen in ons netwerk
Diensten
In de wereld van arbeidsmarktvraagstukken kunnen en doen we alles, voor professionals en opdrachtgevers. Natuurlijk is werving & selectie een belangrijk onderdeel, maar zijn we ook actief in detachering en werken we samen met zzp’ers en interimmers. Tot slot besteden we een groot deel van onze tijd aan talent development. Voor professionals die onderzoeken wat de volgende stap in hun carrière kan zijn of voor werkgevers die hun teams beter willen laten functioneren.
Consultants
VDNK is in 2010 opgericht door Ramon van Dijk en Andrès Kucera. Samen hebben we meer dan 18 jaar ervaring. Wil je meer weten over ons of wat we voor je kunnen doen? Neem dan eens contact met ons op, we horen graag van je!


Ramon van Dijk

Lübeckweg 2
9723 HE Groningen

T. 050 820 03 15
M. 06 246 01 255
r.vandijk@vdnk.nl
/vandijkramon

Andrés Kucera

Lübeckweg 2
9723 HE Groningen

T. 050 820 03 15
M. 06 144 79 133
a.kucera@vdnk.nl
/andreskucera

Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

tzUizGF4gd1cT82nuWfuL_UdXcqPlfNAj7TOD0dMiTcXLMLlJr_IqLu2B-Gx7HE87oYInQD0TJdi6htXWTNR2Q