Professionals

Voor professionals die meer willen


“Als je dingen in je leven wilt veranderen, moet je beginnen met het veranderen van dingen in je leven”. 

Wij zijn er voor professionals die meer uit zichzelf willen halen. Als professional binnen de industriële, biomedische of energiesector heb je ongelooflijk veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Misschien denk je aan een carrièreswitch, zoek je een baan die beter bij je huidige kennis en ervaring past of wil je je horizon verbreden en meer leren. Wat het ook is, VDNK zorgt ervoor dat je snel de juiste werkgever of het juiste project vindt.


Onze werkwijze
Sinds de oprichting van ons bedrijf, hebben we onze kennis en ons netwerk continu vergroot en onze werkwijze steeds verder verfijnd. Hierdoor boeken we snel resultaat en komen we tot oplossingen waar je zelf nog niet aan had gedacht. We kijken eerst altijd naar je wensen en ambities en stellen we een uitgebreid profiel vast. Verder zijn wij DISCOVER-gecertificeerd om je potentieel in kaart te brengen en jou op die manier beter inzicht te geven in jouw carrièremogelijkheden. Dat doen we eventueel door een gevalideerde DISCOVER-methodiek. Hier staat bijvoorbeeld in welk gedrag, drijfveren en talenten kenmerkend aan jou zijn en waar je je nog verder kunt en wilt ontwikkelen. Zo zorgen we voor een perfecte aansluiting op je toekomstige functie en werkomgeving.

Onze diensten
Er zijn allerlei mogelijkheden bij VDNK, zodat we altijd de oplossing vinden die het beste bij je past. Je kunt bijvoorbeeld direct in dienst bij 1 van de diverse werkgevers die zich bij ons aangesloten heeft, of misschien past detachering beter bij je. Ook voor zzp’ers zijn er interessante mogelijkheden. Tot slot helpen we je ook graag met het verder ontwikkelen van je talenten.

Over VDNK
Wij geloven dat iedereen beschikt over een eigen set waardevolle talenten en capaciteiten. Het verschil is de mate waarin iemand zijn potentieel heeft ontwikkeld en benut. Wij richten ons in onze dienstverlening op kwaliteit boven kwantiteit. Maatwerk boven standaardoplossingen of quick fixes. Dat is waarom we ons hebben gespecialiseerd in een aantal specifieke werkvelden en ons vooral richten op het noorden en midden van Nederland. Hierdoor zijn we beter in staat om de perfecte aansluiting te maken tussen jou en je toekomstige uitdaging en werkomgeving. Bovendien weten die opdrachtgevers ons makkelijk te vinden, want we zijn al jaren actief met onze werkwijze, gericht op succes voor alle partijen Wil je meer weten over ons en hoe we werken? Neem dan gerust eens contact met ons op!Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

Zh78t40BVaw0BOf2oAi1Q4qlpep91WZFGSVLhcRqEOVfzivmuJTkAfEh5iEFhZqxeD_WlbrxfbKsVg4x4fO2jg