Opdrachtgever

Voor elk arbeidsmarkt-vraagstuk een oplossing

De juiste professional op de juiste plek, snel en vakkundig.

Om te kunnen groeien, heeft je bedrijf talent nodig. Soms is dat talent er niet of niet voldoende, waardoor de groei stagneert. Om die onbalans op te lossen, zorgt VDNK voor het juiste technische personeel. Daarbij schieten we niet met hagel: met onze persoonlijke aanpak nemen we je het werk uit handen, zodat jij alleen de beste kandidaten aan tafel krijgt.

Plaats vacature


Onze werkwijze
We richten ons specifiek op technisch personeel binnen de industriële, biomedische of energiesector. Omdat we deze focus al jaren geleden hebben aangebracht, bouwen we nu op een schat aan kennis en ervaring, naast natuurlijk een uitgebreid netwerk. Klop je bij ons aan met een arbeidsmarktvraagstuk, dan achterhalen we in het intakegesprek precies waar je behoefte aan hebt. Vervolgens nemen we je bijna al het wervingswerk uit handen, zodat je alleen met de beste kandidaten om tafel hoeft. Hierdoor bespaar je tijd en dus geld, en bovendien kun je met de juiste professionals aan boord verder groeien.
Onze diensten
Of het nu om de structurele invulling van een functie gaat, tijdelijke ondersteuning bij ziekte of verlof of een interim-manager op seniorniveau: bij VDNK kun je altijd terecht. Naast het bemiddelen en voorzien in nieuwe professionals, kunnen we ook ondersteunen bij het ontwikkelen van de talenten van je huidige medewerkers. Dit opent de deuren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en betere samenwerking in teams.

Bekijk onze diensten


Over VDNK
Recruitment is een vak apart. Heb je niet de juiste kennis en ervaring, dan kost het onnodig veel tijd en blijft het resultaat achter bij de verwachtingen. Daarom hebben we ons volledig gericht op technisch personeel binnen de industriële, biomedische en energiesector in het noorden en midden van Nederland. Dankzij deze focus zijn we in staat om gericht en constructief mee te denken, en voor opdrachtgevers en professionals de perfecte oplossing te vinden.

Meer over VDNK

Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

ith3WAeqYToiab40CtUjKLHSbaZXSAPRy3yu7KmUFVo5PcsjEiL8wSAku3bWEjG6LYc22WgcBixps4yoZ6T_bg