Diensten

Diensten voor opdrachtgevers


Op zoek naar een upgrade van het talent binnen je bedrijf? Zoek niet verder, VDNK is er om je te helpen. Dankzij onze focus op de industriële, biomedische en energiesector en ons uitgebreide netwerk, weten we snel de juiste professional te vinden. Zo dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van je bedrijf. Dat doen we via een aantal verschillende diensten.

Werving & Selectie
Plaats je je vacature bij VDNK, dan staat hij snel op onze website. Daarnaast plaatsen we de vacature op een aantal gespecialiseerde vacaturesites en kijken we in ons netwerk naar geschikte kandidaten. Het plaatsen van een vacature is eenvoudig en zo gebeurd.

Detachering
Niet direct op zoek naar structurele invulling van een vacature, maar wel behoefte aan de juiste professional op de juiste plek? Bijvoorbeeld voor de invulling van een specifiek project of vervanging bij ziekte of zwangerschap? Dan kun je bij ons ook terecht voor detachering. Eventueel spreken we met elkaar af dat de ingehuurde professional na een bepaalde periode bij je in dienst komt.
 
ZZP en interim
Voor de invulling van veelal tijdelijke opdrachten vind je in ons netwerk ook vele zpp’ers en interim-zelfstandigen

Talent Development
Bij VDNK werken verschillende gecertificeerde DISCOVER-adviseurs. Met deze tool krijg je inzicht in het potentieel van je huidige medewerkers. De uitkomst van de uitgebreide analyse is input voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, en kan ook de samenwerking binnen een team bevorderen.

Waarom VDNK?
Al onze diensten zijn nauwkeurig op maat in te richten, zodat we altijd zo goed mogelijk inspelen op jouw arbeidsmarktvraagstuk. Dankzij de focus op een aantal specifieke sectoren en vakgebieden en onze bewezen werkwijze, weten we je snel en vakkundig aan de juiste mensen te helpen. Onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat we jouw uitdaging gezamenlijk snel en vakkundig oplossen.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.


Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

_p564zoM4oQ3SXZJqgSQElMgvgN8QEluid-pG8YalzPSBx-5zZngCa1kDLfcw5hqzev2qb8lcbG94BKhZ5LrLw