DISCOVER

Talent Development met DISCOVER

Heb je het idee dat je je potentieel niet volledig benut? Wil je jezelf als professional meer stretchen of meer uit jezelf halen? Laat VDNK je daarin adviseren en begeleiden. We maken gebruik van de bekende DISCOVER-tool, waarmee we een nauwkeurig beeld schetsen van je gedrag, drijfveren en talenten, zodat je beter inzicht krijgt in je carrièremogelijkheden.
Talent Development aanvragen

Wat is DISCOVER?

DISCOVER is een online analysetool die wereldwijd al meer dan 10 jaar wordt ingezet in situaties waarbij de ontwikkeling van mensen centraal staat. De tool is ontstaan omdat het vandaag de dag belangrijk is dat je je blijft ontwikkelen. En omdat iedere professional dat op een andere manier doet, ontstond er behoefte aan een hulpmiddel om een analyse op gedrag, drijfveren en talenten te maken. Aan de hand van deze 3 onderdelen bepalen we het ontwikkelpotentieel.
Aanvragen

Analyse in 3 onderdelen

De DISCOVER-analyse bestaat uit 3 deelanalyses.

De gedragsanalyse laat zien hoe je je gedraagt en wat dit betekent voor de manier waarop je samenwerkt en communiceert. De drijfverenanalyse geeft inzicht in wat je wilt, waar je enthousiast van wordt en waarvan juist niet. De talentanalyse laat zien wat je goed kunt, waar blinde vlekken zitten en of je je talenten durft in te zetten.
Aanvragen

VDNK is DISCOVER-gecertificeerd

Niet iedereen kan zomaar aan de slag met DISCOVER. Omdat wij het belangrijk vinden om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling, hebben we geïnvesteerd in DISCOVER en zijn we gecertificeerd. Dat betekent dat we tijdens een aantal trainingen alles over de tool te weten zijn gekomen en onze kennis regelmatig bijspijkeren.

Waar zetten we DISCOVER voor in?

DISCOVER heeft veel mogelijkheden. Bij VDNK zetten we de tool vooral in voor adviezen over je persoonlijke ontwikkeling en functioneren. We geloven in ieders talenten en willen die samen met jou ontdekken, verfijnen en tot bloei laten komen. Met behulp van de resultaten uit de DISCOVER-analyse zorgen we voor de perfecte aansluiting op je toekomstige functie en werkomgeving.

Meerweten?

Wil je meer weten over wat VDNK kan betekenen voor het ontwikkelen van jouw talenten? Of direct een vrijblijvend intakegesprek inplannen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!
Neem contact op

Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

SKYdloei1X4rEstsZOtzE9R08AQSOc4opE3k9_XMCrdtmMVzcqQKRPJdcoeoQ-3ACu3tKuAca2ojdRNRj5s1Zg