VDNK biedt je volgende stap in je loopbaan!
Schrijf je nu in

\Professional\

VDNK Consultancy biedt hoogopgeleide technici, sales & management professional de mogelijkheid zelf te bepalen in welke richting jij jezelf wilt ontwikkelen.

Als professional bepaal jij je eigen ontwikkelrichting

Ben je bijvoorbeeld toe aan een positieverbetering, carrièreswitch, of wil jij je horizon verbreden en bredere kennis opdoen? VDNK Consultancy biedt in deze gevallen passende oplossing(en). We inventariseren je wensen en ambities. Daarnaast maken we een zorgvuldig profiel op zodat je inzicht hebt in je competenties en welke je nog verder kunt ontwikkelen. Ons doel is de ontwikkeling van organisaties en professionals te bevorderen door de verbinding tot stand te brengen tussen beide.

VDNK verbindt talent aan opdrachtgevers

Wij geloven dat wij over grondige kennis moeten beschikken van de werkvelden van onze opdrachtgevers en kandidaten om de juiste verbindingen te kunnen leggen. Richting opdrachtgevers zal VDNK zich positioneren als een partner die in staat is om in tijden van behoefte aan (extra) capaciteit de juiste professional aan tafel te krijgen. En bekend staan als een organisatie die over een uniek hoogstaand netwerk beschikt van gekwalificeerde krachten en daarbij in staat is snel te schakelen. VDNK Consultancy heeft door de jaren heen een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers opgebouwd.

Wil je meer weten over interessante mogelijkheden in engineering, sales of management? Neem contact met ons op of bekijk onze actuele vacatures.