Vakgebieden

Vakgebieden
Bij VDNK gaat kwaliteit boven kwantiteit. Daarom hebben we er jaren geleden voor gekozen om ons op een specifieke sectoren en vakgebieden te richten. Zo hebben we ons inmiddels ontwikkeld tot expert op het gebied van de werving van technische professionals in het noorden en midden van Nederland binnen de industrie-, biomedische en energiesector. Binnen deze sectoren vinden we professionals binnen allerlei functies, van engineering tot marketing.

<Plaats je vacature>

Profiteer van ons netwerk
Dankzij onze focus is ons netwerk groot, divers en waardevol. Kom je met een arbeidsmarktvraagstuk bij ons, dan hebben onze consultants aan een half woord al snel genoeg. Met hun ruime ervaring en kennis van de markt weten ze snel kandidaten te vinden, ook in tijden waarin het lastig is om goed opgeleid technisch personeel te vinden. Naast bedrijven en professionals zijn we ook voortdurend in gesprek met opleidingsinstanties, zodat we steeds goed blijven inspelen op vraag en aanbod in de markt.

Soorten functies
Binnen de energie, industrie- en biomedische sector kun je voor praktisch alle functies bij ons terecht. Gaat het om technische functies, dan vind je via ons bijvoorbeeld uitstekende tekenaars, constructeurs, werkvoorbereiders en engineers.

Maar daarnaast voorzien en bemiddelen we ook bij commerciële functies in de techniek, een combinatie van competenties die niet vaak voorkomt. Denk aan marketeers, accountmanagers, salesmanagers of marketing database analisten.

Tot slot kun je ook bij VDNK terecht voor de veelal tijdelijke invulling van functies op management- en seniorspecialistenniveau. De vele zelfstandige interimmanagers in ons netwerk staan klaar om je te ondersteunen en een stap verder te zetten. We zijn er natuurlijk ook als je op zoek bent naar structurele uitbreiding op dit niveau.

Bekijk onze diensten


Waarom VDNK?
VDNK werkt anders dan de meeste andere recruitmentbureaus.

  • Gespecialiseerd in afgebakende sectoren en vakgebieden zorgen voor focus.
  • Ervaren consultants met uitgebreide kennis van de markt.
  • Zeer groot en waardevol netwerk, waardoor je snel de juiste professional vindt.
  • Persoonlijk contact, wij voelen ons medeverantwoordelijk voor jouw uitdaging

Meer weten over hoe we het doen, of gewoon eens van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

T1lESQoFZOFzqcTHcj2GbyRl_lu4XSdxGc9bu5eNc8caCwnOo9iOZcIC71SVLNZjGZMfTPcn1La1gyvfsaglQQ