VDNK de recruitment specialist van Noord Nederland
Maak een afspraak

\Over VDNK\

VDNK Consultancy is de verbindende factor tussen technisch georiënteerd talent en werk-opdrachtgever. Ons doel is de ontwikkeling van organisaties en professionals te bevorderen door de verbinding tot stand te brengen tussen beide.

Verbinden

VDNK voorziet haar talent van een passende en uitdagende functie of carrière en voorziet haar opdrachtgever van benodigd talent. Dit doen wij met passie, betrokkenheid en focus. Wij geloven dat wij over grondige kennis moeten beschikken van de werkvelden van onze opdrachtgevers en kandidaten om de juiste verbindingen te kunnen leggen. Onze consultants kennen hun vakgebied van binnen naar buiten. Het zijn gepassioneerde professionals die de taal van hun vakgebied spreken. Ze kennen de branche, de bedrijven, hun contactpersonen, de opleidingen, de functies & ontwikkelingen.

Richting opdrachtgevers zal VDNK zich positioneren als een partner die in staat is om in tijden van behoefte aan (extra) capaciteit de juiste professional aan tafel te krijgen. En bekend staan als een organisatie die over een uniek hoogstaand netwerk beschikt van gekwalificeerde krachten en daarbij in staat is snel te schakelen. Wij bieden hoogopgeleide technici, sales & management professionals de mogelijkheid zelf te bepalen in welke richting zij zich nog verder willen ontwikkelen.

VDNK is actief binnen de volgende vakgebieden:

Wil je meer weten over interessante mogelijkheden in engineering, sales of management? Neem contact met ons op of bekijk onze actuele vacatures.