Werkwijze

Werkwijze


Zo zorgen we ervoor dat de juiste mensen bij jou op de juiste plek komen
VDNK richt zich op opdrachtgevers binnen de industriële, biomedische en energiesector. Binnen deze sectoren bemiddelen we in allerlei functies, van engineering tot marketing en inkoop. We onderscheiden ons met een heldere aanpak, doortastend vermogen en verrassende kandidaten. Hiermee zorgen we al meer dan 10 jaar voor veel succes bij onze opdrachtgevers.

Intake
Zit je met een capaciteitsvraagstuk, dan beginnen we altijd met een intakegesprek. Hierin leren we elkaar kennen en stemmen we af welke dienst het beste past bij jouw uitdaging. Het gedetailleerde wervingsprofiel, dat we gezamenlijk opstellen, vormt het startpunt voor onze zoektocht.

Kandidaten vinden
Dankzij het wervingsprofiel kunnen we gericht op zoek naar de juiste professional. We benaderen, selecteren en screenen mogelijke kandidaten. Als je wilt, kunnen we ook selectie-assessments uitvoeren. We houden je het hele proces nadrukkelijk op de hoogte van de voortgang, zodat je precies weet hoe het ervoor staat: vanaf de uitgebreide kennismakingsgesprekken tot en met de evaluatie na aanvang van het project of indiensttreding.

Bij het benaderen van potentiële kandidaten gaan we altijd discreet te werk. Om je snel te kunnen helpen, onderhouden we een actueel en intensief netwerk van hoogopgeleide professionals die nu al in de industrie, biochemie of energie werkzaam zijn. Andersom zorgen we ook dat er een vacature op onze site en meerdere gespecialiseerde jobboards geplaatst. Onze verfijnde zoekmethode zorgt ervoor dat we snel de juiste professionals weten te vinden. Ze maken je verwachtingen niet alleen waar, maar overtreffen ze zelfs!

Kennismaken
Dat ontdek je zodra we de meest geschikte professionals aan je voorstellen. Ze zijn uitgebreid gescreend op opleiding, ervaring, referenties en karakter. Daarnaast hebben onze consultants al uitgebreid met ze gesproken, waardoor we een heel duidelijk beeld van een kandidaat hebben. Zo garanderen we dat je snel de meest geschikte kandidaat vindt, zonder dat je tientallen brieven en cv’s moet doornemen. 

Je krijgt een uitgebreid profiel van de kandidaten die we selecteren, waarbij we ook motiveren waarom we ervan overtuigd zijn dat ze geschikt zijn voor de functie binnen jouw organisatie. Het profiel bevat ook een referentieonderzoek. 
We bepalen samen wie we uitnodigen voor een selectiegesprek bij jou aan tafel. Daarna is het een kwestie van kiezen voor de beste kandidaat. 

Waarom VDNK?
Onze gespecialiseerde consultants vormen het kloppend hart van VDNK. Het zijn gepassioneerde professionals die de taal van hun vakgebied spreken. Ze hebben uitgebreide kennis van de branches, professionals, bedrijven, relevante opleidingen, functies en de laatste ontwikkelingen. Dankzij hun uitgebreide ervaring weten ze snel tot de kern van je vraagstuk te komen en de beste kandidaten te vinden. 

Bekijk onze diensten of laat direct een vacature plaatsen. Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Bekijk onze talenten

VDNK

Talent Recruitment & Development

Ontdek wat VDNK voor uw organisatie kan betekenen.

Bel ons gerust op: +31 50 820 03 15

Stuur ons een bericht, je hoort snel van ons

x35eyXT6Z75iTleCfxzwZB21d3oIp96qxlhm_ccnTLFwj5zQl312HsUBYfpTDMmVTguvVOEtcaq3bq4DkubZmw