VDNK biedt je volgende stap in je loopbaan
Schrijf je nu in
 

VDNK DISCOVER gecertificeerd

VDNK Consultancy is vanaf nu DISCOVER gecertificeerd voor Gedrag en Drijfveren analyses.

Welke baan past bij jou? En in welke werkomgeving kom jij het beste tot je recht? Inzicht in gedrag en drijfveren helpt je bij het maken van belangrijke keuzes, bijvoorbeeld rondom je loopbaan. Voor organisaties geldt dat medewerkers succesvoller en productiever zijn als ze doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben!

De analyses zijn het vertrekpunt voor ontwikkeltrajecten, of dat nu een persoonlijk traject is, een teamtraject of een organisatiebreed traject. Onze consultants zijn gecertificeerd om door middel van coachingsgesprekken, deelnemers alle waardevolle informatie uit de Discover analyses te laten halen, bewust te maken van hun mogelijkheden en valkuilen, en te begeleiden bij hun keuzes en prestatieverbetering.

  • DISCOVER Drijfveren analyse: geeft direct inzicht in jouw werkgerelateerde drijfveren, in welke carrière je kunt excelleren, hoe je het beste gemotiveerd kunt worden en hoe je het beste gemanaged kunt worden.
  • DISCOVER Gedrag analyse: geeft direct inzicht in jouw natuurlijke en aangepaste gedragsstijl, hoe je beter kunt communiceren met de mensen om je heen, het verbeteren van de onderlinge communicatie en de samenwerking binnen een team.

Wil je meer weten over wat DISCOVER Gedrag en/of Drijfveren analyse voor jou en jouw team kan betekenen? Neem dan contact met ons op.