VDNK biedt direct kansen naar je volgende baan!
Schrijf je nu in!

\Werkwijze\

Binnen je specialisme bemiddelt VDNK Consultancy naar functies en/of opdrachten die goed passen binnen je profiel. Zo krijg je de kans om te excelleren en je specialisme verder uit te bouwen. De werkwijze van VDNK is als volgt te typeren:

  • VDNK verbindt talent aan opdrachtgevers
  • VDNK werkt met passie, betrokkenheid en focus
  • Talenten zetten dankzij VDNK de volgende stap
  • VDNK is integer, oprecht en persoonlijk
  • VDNK werkt authentiek en toch net even anders, scherper en dieper
  • VDNK heeft een krachtig netwerk binnen de techniek dat groeit
  • VDNK heeft als kracht het menselijk kapitaal laat excelleren

Sollicitatie VDNK Consultancy

Spreekt een van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Na ontvangst van je sollicitatie neemt VDNK binnen enkele dagen contact met je op. Als jouw profiel aansluit op de wensen van onze opdrachtgever, dan zal je worden uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek inventariseren wij je wensen en ambities. Daarnaast maken we een zorgvuldig profiel op zodat je inzicht hebt in je competenties en welke je nog verder kunt ontwikkelen. In overleg zal worden besloten of jouw profiel wordt voorgedragen bij een van onze opdrachtgevers.

Open sollicitatie VDNK Consultancy

Ben je geïnteresseerd in onze organisatie maar zie je geen (geschikte) vacature? Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen door het inschrijfformulier in te vullen en je CV te uploaden. Als jouw opleiding en ervaring aansluiten op de functies waar VDNK Consultancy in bemiddelt, houden wij jouw gegevens in portefeuille. Indien er zich een passende vacature of opdracht voordoet zullen we in dat geval contact met je opnemen.