VDNK is duidelijk en heeft een doordachte visie
Maak een afspraak

\Missie & visie\

Ons doel is de ontwikkeling van organisaties en professionals te bevorderen door verbinding tot stand te brengen tussen beide. Wij willen bekend staan als een organisatie waarop men kan bouwen en vertrouwen. VDNK is duidelijk en heeft een doordachte visie.

Een krachtig netwerk dat groeit

Onze strategie is gebaseerd op het gebied Noord Nederland waarbij we intensief en op innovatieve en persoonlijke wijze de focus richten op zowel professionals als opdrachtgevers die actief zijn binnen de sectoren engineering, sales en management.

Doorgrondt de wereld van techniek

Als VDNK zijn wij van mening dat wij over grondige kennis moeten beschikken van de werkvelden van onze opdrachtgevers en kandidaten om de juiste verbindingen te kunnen leggen als ook om beide voor elkaar te kunnen interesseren. In de toekomst zal gekwalificeerd menselijk kapitaal minder voorhanden zijn waardoor deze groep meer keuzemogelijkheden zullen hebben en dus advies van onze kant voor welke organisatie, opdrachtgever of werkgever te kiezen. De opdrachtgever zal inherent aan deze ontwikkelingen steeds meer moeite ondervinden in het aantrekken van gekwalificeerd menselijk kapitaal.

Integer, oprecht en persoonlijk

In dit spanningsveld zal het onderscheidend vermogen van VDNK zich manifesteren. Dit kan echter alleen middels een intensieve samenwerking en vertrouwen in elkaar. VDNK zal zich hiermee positioneren richting professionals als een partner die beschikt over een netwerk – aanbod van interessante opdracht- en werkgevers.

Passie, betrokkenheid, focus

Richting opdrachtgevers zal VDNK zich positioneren als een partner die in staat is om in tijden van behoefte aan (extra) capaciteit de juiste professional aan tafel te krijgen. En bekend staan als een organisatie die over een uniek hoogstaand netwerk beschikt van gekwalificeerde krachten en daarbij in staat is snel te schakelen.

Om ook in de toekomst aan deze verwachtingen te kunnen voldoen van onze opdrachtgevers zullen wij onze inspanningen richten op het vergroten van ons netwerk met de “professional van morgen”.

Vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.