VDNK biedt u hoog opgeleide sales professionals
Plaats nu uw vacature

\Werkwijze\

VDNK Consultancy bemiddelt in de vakgebieden Engineering, Sales & Management. Onze heldere werkwijze in combinatie met onze uitgekiende HR-diensten zijn voor uw organisatie de garantie voor kans op succes!

VDNK Consultancy inventariseert samen met u het capaciteitsvraagstuk. Vervolgens stemmen we gezamenlijk af welke dienst het beste aansluit op uw vraag. Een gedetailleerd wervingsprofiel vormt het startpunt. Daarna gaan wij over tot het benaderen, selecteren en zorgvuldig screenen van de professionals. Indien gewenst kunnen wij ook selectie-assessments van professionals verzorgen. Tijdens elke fase van het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang; vanaf de uitgebreide kennismakingsgesprekken tot en met de evaluatie na aanvang van het project of indiensttreding.

Vinden

VDNK Consultancy start de zoektocht met een uitgebreide file- en netwerksearch en benadert op basis daarvan, op discrete wijze, potentiƫle kandidaten voor de specifiek voorliggende functie. We onderhouden hiervoor een actueel en intensief netwerk van hoogopgeleide professionals met kennis en ervaring binnen de vakgebieden engineering, sales en management. Daarnaast wordt het functieprofiel op de website van VDNK en een of meerdere gespecialiseerde jobboards geplaatst. Door gebruik te maken van verschillende optimale search methodieken, zijn we in staat om de juiste professionals te bereiken die uw verwachtingen waarmaken en overtreffen.

Verbinden

VDNK Consultancy legt de meest geschikte professionals voor die het beste aansluiten op het profiel en bij de doelstellingen van de organisatie. Onze professionals zijn uitgebreid gescreend op opleiding, ervaring, referenties en karakter. En er wordt serieus tijd besteed door onze consultants aan de persoonlijke gesprekken met onze professionals. U krijgt van ons een uitgebreid profiel van de geselecteerde professionals met onze motivatie waarom wij er van overtuigd zijn dat zij geschikt zijn voor de functie binnen uw organisatie. In het profiel is ook een referentieonderzoek opgenomen. In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald welke professionals worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. Indien er een positief advies is uitgebracht naar aanleiding van de gesprekken volgt er een aannamegesprek om de definitieve keuze van de professional vast te stellen.

Betrokken

Met een betrokken team van gespecialiseerde consultants hebben we de basis gelegd voor het succes van VDNK Consultancy. Het zijn gepassioneerde professionals die de taal van hun vakgebied spreken. Ze kennen de branche, de professionals, de bedrijven, de opleidingen, de functies en ontwikkelingen. Gecombineerd met gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling zijn onze consultants volwaardige gesprekspartners die uw wervingsvraagstuk kunnen doorgronden.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en diensten? Zoekt u de beste professionals en wilt u snel en duurzaam resultaat? Neem contact met ons op of meld uw vacature aan via vacature plaatsen.