VDNK biedt de beste interim oplossingen
Plaats nu uw vacature

\Diensten\

VDNK Consultancy is de verbindende factor tussen technisch georiënteerd talent en opdrachtgever. Dit doen wij met passie, betrokkenheid en focus. Ons doel is de ontwikkeling van organisaties en professionals te bevorderen door de verbinding tot stand te brengen tussen beide met behulp van onze passende diensten.

Uw vraag is ons vertrekpunt

VDNK Consultancy biedt oplossingen in geval van tijdelijke of vaste behoefte aan extra capaciteit op specialistenniveau met blijvend resultaat. Onze consultants kennen hun vakgebied van binnen naar buiten. Het zijn gepassioneerde professionals die de taal van hun vakgebied spreken. Ze kennen de branche, de bedrijven, de professionals, de opleidingen, de functies & ontwikkelingen. Door ons uitgebreide netwerk en ervaring in de arbeidsmarkt brengen wij u binnen korte tijd in contact met de juiste professional.

    VDNK Consultancy:

  • Verbindt talent aan opdrachtgevers
  • Zorgt voor vernieuwing van organisaties
  • Doorgrondt de wereld van techniek
  • Zorgt ervoor dat opdrachtgevers en talenten kunnen doorgroeien
  • Heeft een krachtig netwerk dat groeit
  • Werkt met passie, betrokkenheid en focus

De beste professional

VDNK Consultancy biedt hoogopgeleide technici, sales & management professional de mogelijkheid zelf te bepalen in welke richting zij zich willen ontwikkelen. Zo krijgen zij de kans om te excelleren en hun specialisme verder uit te bouwen. De professionals van VDNK excelleren in hun vak en passen deze kennis toe bij toonaangevende organisaties. Typerend zijn hun expertise en implementatiekracht. We onderhouden hiervoor een actueel en intensief netwerk van hoogopgeleide professionals met kennis en ervaring binnen de vakgebieden engineering, sales en management. Onze professionals zijn uitgebreid gescreend op opleiding, ervaring, referenties en karakter. En er wordt serieus tijd besteed door onze consultants aan de persoonlijke gesprekken met onze professionals.

De juiste verbinding

VDNK voorziet haar talent van een passende en uitdagende functie of carrière en voorziet haar opdrachtgever van benodigd talent. Dit doen wij met passie, betrokkenheid en focus. Wij kijken daarom goed naar uw organisatie, uw markt en uw organisatiecultuur. Op die manier kunnen wij uw vraag ontrafelen zodat alleen de essentie overblijft en zijn wij in staat de juiste verbinding te leggen met de door uw gevraagde professional.

Vacatures aanmelden

Bent u werkgever en op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Met het formulier vacature plaatsen kunt u eenvoudig en vrijblijvend uw vacatures doorgeven aan VDNK Consultancy. Zodra uw aanvraag is ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkwijze? Zoekt u de beste professionals en wilt u snel en duurzaam resultaat? Neem contact met ons op of meld uw vacature aan via vacature plaatsen.